Et slag for syklekrossen!
Diverse

Et slag for syklekrossen!

Hvorfor er ikke alle syklekrossritt fulle? Det lurer jeg på! Derfor har jeg bestemt meg for å synse litt rundt dette på ekte vis. Jeg vil slå et slag for norsk syklekross!

Jeg er helt ny i syklekrossgamet og har aldri sykla i høstens norges cup før. Men det angrer jeg jammen meg på! I år fant jeg ut at syklekrossritt er svært “enkelt” å stille opp på. Et svært behagelig faktum er at konsekvensen av å være horribelt dårlig er omtrent lik null! Dette er ulikt i Master Cup’en på landevei, her er konsekvensen av å ikke nå opp brutal, og ender gjerne i 10 mil alene til mål.

Nå kan det se ut som tendensen er at flere sykler syklekross, det er jo gode nyheter!

Sjekk landevei.no sin guide til høstens syklekross: http://www.landevei.no/Nyheter/HER-SYKLER-DU-KROSS-I-HOEST

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.