Prioritert lagsritt Landegrensen! Ukeboka 22
Ritt, Uka som gikk

Prioritert lagsritt Landegrensen! Ukeboka 22

Den siste rittuka med “formtopp” er nå over. Det hele avsluttet med Landegrensen! I fjor klarte jeg ikke henge med laget og var nødt til å sykle “alene” til mål (ikke helt alene, men nesten). Det skjedde ikke i år!

Formtoppen på Landegrensen ble med tallene Fatigue: 58, Fitness: 78, Form: 20. Dette er det høyeste jeg klarer å se å ha bygget. Nå som rittet er over vil jeg si at formen var veldig bra, følte meg som en av lagets sterkeste og hadde til og med mer å gi på slutten. Jeg prøvde noe litt annerledes i dagene før rittet denne gangen, jeg hadde to dager omtrent fri for fysisk aktivitet. Dette funket helt greit og det er fint å vite. Fra uken før denne uken hadde jeg en knallhard uke. Dette ser ikke ut til å ha ødelagt og jeg mener å ha klart å restituere meg godt i løpet av en uke med kun med kun rolige økter og lavt treningsvolum.

Utover det sportslige var vi ganske uheldige med været. Vi hadde store mengder regn og lave temperaturer. Regn og 4 grader fikk de fleste til å hutre i målområdet.

Resultatmessig er det heller ikke noe å snakke om, vi var alt for få til å kunne holde en veldig høy fart. Å rulle i over 4 timer med bare 7 stykker krever rett og slett en noe lavere hastighet.

Fokuset på lagritt er nå over for i år, nå går fokuset over på individuell innsats. Det som nå er viktig er å planlegge resten av sesongen. En ny formtopp skal bygges og det blir nok et spennende eksperiment!

Sykler klare for en vask
Sykler klare for en vask
Landegrensen 2015
Landegrensen 2015
Fortell om dette til andre:Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *