Treningsplan i dagene før Vestfold Rundt 2016
Diverse, Ritt, Trening

Treningsplan i dagene før Vestfold Rundt 2016

Laget skal kjøre Vestfold rundt med ambisjonsnivå på 37-40 km/t i snittfart. De siste ukene har vært preget av mange ritt, og det kjennes godt på beina. Både Askerrunden og Eikerrittet ble gjennomført med gode resultater i forhold til i fjor. Derimot fikk jeg hammeren i et ritt der tempoet ikke var for høyt for meg under Sandefjord Tour. Dette kom garantert av at jeg var sliten, mange ritt og hard rullekjøring med laget samtidig som jeg hadde en tung styrkeøkt litt nært en hardøkt var for mye for beina.

Det har medført at jeg har prioritert restitusjon de siste to ukene. Det samme gjør jeg denne uka før Vestfold Rundt. Jeg håper det er nok til å kunne prestere godt!

En hardøkt med laget er alt jeg har av trening denne uka. Resten av dagene har vært svært rolige turer med og flere dager med helt fri.

Krysser fingrene for god form denne helga! I tida fremover vil fokuset gå over på tempotrening og temporitt.

Fortell om dette til andre:Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *