Ukeboka (Uke 15 – 2015)
Uka som gikk

Ukeboka (Uke 15 – 2015)

Det nye denne uka er egentlig ny start på kaloritracking. Jeg har bestemt meg for å tracke kalorier i en ny 4-5 måneders periode. Jeg har hatt god suksess med dette tidligere.

Dette er ikke uten mål og mening:  Jeg har til nå hatt en ganske balansert diett. Dietten er relativt fettrik og ellers balansert mellom karbohydrater og proteiner. Den har til nå holdt vekta stabil. Jeg har aldri prøvd å spise mindre fett og mer karbohydrater. Det er nettopp det jeg skal denne gangen, jeg planlegger med å se hvordan jeg reagerer på en diett med ganske mye mindre fett. For å erstatte kaloritapet øker jeg karbohydratmengden. Nok proteiner er alltid viktig så dette fortsetter jeg å ha fokus på. En slik diett er (i teorien) mer tilpasset min nåværende livsstil. Formålet med dette er å eksperimentere for å se hvordan dette påvirker vekta og formen.

Ellers er formen fremdeles veldig god. Mange fine turer har det også blitt! For ikke snakke om det fine været!

Rolig tur i ekstremt fint vårvær
Rolig tur i ekstremt fint vårvær
Fortell om dette til andre:Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *